HemVästeråsSport & nöjeResorIndustriMotorNäringslivHälsaWebbByggMediaStockholm

IndustriTips på företag verksamma inom den svenska industrin.

Emballeringsmaskiner och förbrukningsmaterial

Dynamic Tools säljer emballeringsmaskiner och förbrukningsmaterial och har en rikstäckande organisation med försäljning och service. De har ett komplett sortiment inom, stålbandning, plastbandning, sträckfilm och bubbelplast. Allt för att fylla såväl grundläggande som mer krävande behov. Vi har kunder inom all tillverkande industri såsom trä, stål, bil mm. Bland andra Volvo, Sandvik, SKF och många sågverk. Du hittar även våra kunder bland många logistikföretag. Verktygen har tillverkats sedan 1947 och vi har en komplett serviceavdelning (reparationer, garanti åtgärder mm). Dynamic tools är ett bolag inom Fromm gruppen.

Förpackning

Vi har ett stort sortiment av stålbandningsverktyg (pneumatiska, elektriska och manuella) samt semi- eller helautomatiska bandningssystem.

Bubbelplast tillverkas med två rullar planfilm som utgångsmaterial. Det stora antalet program gör att du kan producera den bubbelplast som är bäst lämpad för din produkt. Eftersom båda modellerna också kan bearbeta mycket olika filmkvaliteter i olika tjocklekar finns praktiskt taget obegränsade kombinations- och användningsvarianter. Dessa varianter kan multipliceras en gång till genom att man ändrar ändrar fyllningsgraden i de enskilda kuddarna.

Reklam

Vi har den största utställningen i Stockholm för profilkläder. Vi kan hjälpa er med att profilera upp ditt företag i passande kläder, i rätt färger och givetvis märkt med din logotype  Vill ni ha hjälpa med att se över er hela företagsprofilering, eller kanske bara hjälp med att välja rätt profilkläder?

Miljöartiklar som presentreklam?
Javisst, varför inte ge bort en lågenergilampa med din logo? En lysande idé som hjälper vår natur. Hos oss hittar du presentreklam och profilkläder som på något sätt gynnar vår natur. Det kan vara artiklar som är framtaget ekologisk , men även artiklar som minskar förbrukning tex. Solcellslampa som drivs av solen.

Spiralblock
Att profilera sin logo på arbetsredskap såsom spiralblock eller anteckningsböcker är att förena nytta med nöje. Vi hjälper dig givetvis med alla dessa produkter.USB-minnen
Alla våra minnen innehåller endast *Branded Flash* = USB-minnen med den högsta kvalitén för din säkerhet! Dessa minnen klarar även alla våra strikta krav om både miljö och kvalitétskontroller!

Laserskärning, plåtbockning och svetsning

Tillsammans med våra kunder tar vi fram de bästa lösningarna. För att komma dit har vi olika medel och verktyg som vi berättar om på den här hemsidan. Vi ska tillverka allt från enskilda komponenter till kompletta produkter i små och mellanstora serier. Vi ska utveckla mekaniska lösningar utifrån kundens behov.

Vi uppfyller med råge de hårda krav som Sverige har när det gäller både arbetsmiljö och yttre miljöpåverkan. När vi planerar nyinvesteringar, tittar vi alltid i första hand på de miljövänliga lösningar som står till buds. Vi har som mål att producera högkvalitativa produkter utan att i något avseende påverka miljön negativt

Verktyg som tex dosfräs, hålsåg, håltagning

Då vi började tillverka verktyg för rationellare installationer utfördes detta arbete fortfarande med hammare, stämjärn och huggmejsel. Namnet ”Dosfräs” var då helt okänt men som senare skulle visa sig bli ett begrepp inom hela den nordiska byggbranschen. Vi har samlad kompetens som alltid har som mål att leverera en produkt som motsvarar kundens förväntningar. Vår helautomatiserade produktionsenhet inryms i vår egna moderna fabrikslokal på 700 kvm som uppfördes 1992.

Idag är vi fyra anställda som tillsammans med 3:e generationen Anderson utgör en bred samlad kompetens som alltid har som mål att leverera en produkt som motsvarar kundens förväntningar. Vår helautomatiserade produktionsenhet inryms i vår egna moderna fabrikslokal på 700 kvm som uppfördes 1992.

Tandläkare i Västerås

Vår målsättning är att du ska ha egna tänder hela livet. Därför lägger vi stor vikt vid förebyggande tandvård. Behandlingen styrs av dina behov och är individuellt anpassad till just dig. Behandlingsförslagen och rekommendationerna anpassas till dina egna önskemål. Därför kan du också själv påverka din tandvård och din tandhälsa. För att kunna ge dig den bästa omvårdnaden och behandlingen, arbetar vi på praktiken i team, där var och en gör sin del av behandlingen.


Om du är patient hos oss och har akuta besvär så försöker vi alltid hjälpa dig samma dag.
Under helger finns Privattandläkarnas jourtelefon mellan kl. 9.00 – 11.00 på telefonnummer 070-247 65 30.
OBS! Gäller endast om du patient hos oss.
Som ny patient är du varmt välkommen att höra av dig till oss och boka en tid för undersökning!


Värmepumpar i Eskilstuna

Idag är huvudinriktningen installation, service, drifttagning av värmepumpar samt i viss mån övrig kylutrustning. Under årens lopp har en bred kunskap byggts upp till gagn för kunden om värmepumpteknik samt då också dess kringutrustning. 

Hemsidor i Västerås

Vi har lång erfarenhet att hjälpa företag med deras hemsidor. Vi hjälper till med allt som rör hemsidor. Från att ta fram en layout som följer ditt företags grafiska profil till att implementera av din hemsida i någon av våra tjänster för publicering. Förutom vårt eget publiceringssystem för hemsidor använder vi även bland annat wordpress och drupal.

För kontinuerligt underhåll skall alkaliska rengöringsmedel användas. Blanda alltid enligt fabrikantens anvisningar rengöringsmedlet med vatten. Lämplig tem- peratur vid rengöring är ca 20-60  °C. Eradur®golvbeläggningar kan rengöras med högtrycksaggregat och skurmaskiner,var noga med eftersköljningen av golvet. Golven är nötningståliga men mattas av att brukas. Golv med halkskyddande ytstruktur kräver regelbunden rengöring för att halkskyddet skall vara fungerande.

Måleri i Västerås

Behöver du hjälp med färgsättning, textilier, målning eller möblering åtar vi oss tjänster från företag i alla storlekar, kommuner och landsting, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi erbjuder Flexibla lösningar med totalansvar inom traditionellt måleri samt även bland annat fönsterrenovering, fogfria golv och färgsättning. Som privatperson kan du genom rot-avdrag dra av upp till hälften av arbetskostnaden när du anlitar oss. gäller för villor, bostadsrätter och fritidshus.

Våra produkter är lösningsmedelsfria, nästan luktlösa och används för såväl nybyggnation som vid renovering.

Industritvättmaskiner

Vårt leveransprogram omfattar ett brett sortiment av standardmaskiner bestående av topp- och frontmatade enstegskabintvättmaskiner, enstegs tunnel- och hjultvättmaskiner, samt flerstegskabin- och tunneltvättmaskiner.

Vattentorkugn, puckelha¨rdugn och kylzon inga°ende i leverans av pulverma°lningsanla¨ggning.

Verktyg som tex dosfräs, hålsåg, håltagning

Då vi började tillverka verktyg för rationellare installationer utfördes detta arbete fortfarande med hammare, stämjärn och huggmejsel. Namnet ”Dosfräs” var då helt okänt men som senare skulle visa sig bli ett begrepp inom hela den nordiska byggbranschen. Vi har samlad kompetens som alltid har som mål att leverera en produkt som motsvarar kundens förväntningar. Vår helautomatiserade produktionsenhet inryms i vår egna moderna fabrikslokal på 700 kvm som uppfördes 1992.

Arne S Anderson är sedan starten 1950 ett mindre familjeföretag specialiserat på skärande verktyg för håltagning i olika material inom främst byggbranschen. 

Agitator specialist for the fluid processing requirements

To size, design and manufacture tailor made agitators for the customer fluid processing requirements.

Hyresmaskiner i Västerås och Stockholm

Vår affärsidé är fortfarande densamma, men under årens lopp har vi utökat vårt sortiment. Idag kan vi försörja hela arbetsplatser med el, värme, bodar och utrustning, oavsett arbetsplatsens storlek. Detta brukar vi kalla den tillfälliga fabriken. Dessutom levererar vi flertalet olika tjänster som inte har med maskinuthyrning att göra.

Såga i sten?

Prova Husqvarnas nya TS 400.

Målare

Vi bedriver entreprenadverksamhet inom byggnadsmåleri och ser det som vår ser det som sin uppgift att sälja in goda miljöer genom att använda oss av kompetenta målare. Företaget omfattar en unik kombination av kunskap inom måleri och färgsättning. Vi har anställda målare som bor och utgår från både Sala & Västerås.

Våra argument för att du ska anställa oss och våra målare är
• att människor blir mer kreativa i en bra färgsatt miljö
• att medarbetare blir mer effektiva och friskare i trivsam miljö
• att hyresgäster bor kvar längre om lägenheten håller en god standard
• att barnen lättare tar till sig kunskap om skolan bjuder på en stimulerande miljö
• att vi arbetar för att världen blir vackrare, snällare och mer kreativ där vi satt våra spår.

Målning

Husarbete är ett sammanfattande begrepp för hushållsarbete (RUT) och ROT-arbete. Skattereduktion ges bara för arbetskostnad. Material- och resekostnader i samband med husarbetet ger inte rätt till skattereduktion. Grundregeln för husarbete är att du ska bo i bostaden där arbetet utförs eller ha den som fritidsbostad. För att du ska få göra rot-avdrag krävs dessutom att du äger bostaden (småhus, bostadsrätt, eller ägarlägenhet) där ROT-arbetet utförs. Skattereduktion för husarbeten medges med halva arbetskostnaden för husarbete men högst 50 000 kr per person och år.

Reparation och underhåll samt om- och tillbyggnad räknas som ROT-arbeten och ger rätt till skattereduktion om det utförs i eller i nära anslutning till en bostad som du
• äger och som du bor i eller har som fritidsbostad
eller
• äger och som dina föräldrar bor i.

Du får däremot inte skattereduktion för att bygga ett helt nytt hus och inte heller för om- och tillbyggnad av nybyggda hus. Med nybyggt hus avses ett småhus som har värdeår fem år eller yngre.

Källa: skatteverket

Exempel på giltiga rot-avdrag

MÅLNINGSARBETEN — SMÅHUS
Målningsarbeten ger rätt till skattereduktion.

MÅLNINGSARBETEN — BOSTADSRÄTT
Målningsarbeten som utförs i lägenheten ger rätt till skattereduktion. Till sådant arbete som ger rätt till skattereduktion räknas alltså även målning av insidan av dörrar och fönster i bostadsrätten. Målning eller oljning av balkong, altan eller takterrass som hör till bostadsrätten ger inte rätt till skattereduktion.

Läs mer om vårt måleri i Västerås


Lackering av köksluckor i Västerås
Är dina köksluckor slitna eller har du tröttnat på färgen kan du lämna in dem till oss för lackering och ditt kök blir som nytt.

Lackering av dörrar och lister
Renoverar du hemma eller på kontoret och inte själv vill måla dörrar och lister kan du lämna in dem till oss för en professionell lackering. Vi lackar både innerdörrar, garderobsdörrar och ytterdörrar.

Lackering av möbler
Istället för att handla nytt när dina möbler börjar bli slitna kan du lämna in dem till oss för omlackering och de blir nästan som nya på nytt. Vi lackar till exempel köksbord, stolar, byråer och hyllor.

Golv

Vi har ett stort utbud av entrémattor för att mattan ska passa din lokal och din grafiska profil och om du vill kan du självklart få din logotype på mattan. En entrématta samlar upp fukt och smuts vilket gör att din lokal hålls ren och dina golv håller längre.

Fullserviceföretag

Vi är ett fullserviceföretag som har specialiserat sig på legotillverkning av produkter i nästan alla förekommande material. Vi kan erbjuda sin kompetens och maskinpark till att ta fram produkter från ide till färdig produkt.

Som tillverkare så vet vi att förseningar i leveransen av en produkt alltid förorsakar extra kostnader och produktionsstörningar för våra kunder. Vi försöker hitta var dessa problem uppstår och upprättar procedurer för att säkerställa att ni skall få Era leveranser i tid.

Vi är här för att hjälpa våra kunder. Vi förstår att varje kund är unik och har sina egna önskemål och krav och därför så ger vi varje kund den service han/hon behöver.

Våra huvudsakliga områden är Plåt, Plåtbearbetning, Laserskärning av plåt, Kantpressning av plåt, Legotillverkning, Svetsning och Plåtarbeten.

Dosfräsar

I 60 års tid har vi speciellt ägnat oss åt tillverkning av verktyg för infällda ”osynliga” installationer. Nu finns ett komplett program av dosfräsar, hålsågar, centreringsdon, kärnborrar, långa spiralborrar m.m. för håltagning i de flesta material vid el-, vvs-, ventilation och övriga byggnadsarbeten.

Samtliga verktyg är avsedda att användas tillsammans med en kraftig handborrmaskin, bygghammare försedd med nyckelchuck eller liknande.

Måleri

HagblomGruppen är det övergripande namnet på koncernen. Inom koncernen finns i nuläget totalt 15 dotterbolag som bedriver verksamheter inom måleri-, golv- och industrimålning, färghandel samt fastighetsförvaltning. De har anor från 1920-talet och är för närvarande ett av de större måleriföretagen i Sverige. Vi har idag ca 400 årsanställda och omsätter över 350 Mkr. Vi är via dotterbolagen idag representerade på ca 25 orter i Sverige, med tyngdpunkt i de sydöstra delarna av landet.

Venitalation

Vi erbjuder tekniska lösningar och produkter där kunderna sätts i centrum inom områdena kritisk ventilation, klimatprodukter för luftbehandling och vattenrening med följande produktgrupper som; luftbefuktning, luftavfuktning, kyla/värme, venturiventiler, dricksvattenkylare. Vi erbjuder även branschanpassade lösningar för ovanstående områden till industri, kontor och butiker. Vi har med mångårig erfarenhet på teknik och service inom produktområdena luftbefuktning, klimataggregat, avfuktning och luftrening. Vi bygger verksamheten på personliga och högkvalitativa tekniker med bred kunskap inom dessa områden.

Trapprenovering i Stockholm

Trappa, trappor, trappräcken, trapprenovering, vikdörr eller betonghus
– vi anpassar oss efter dina önskemål.

Vi har fokus på långsiktiga relationer, respekt och omtankte för våra leverantörer och kunder, du hittar oss i Nacka i Stockholm.

Omtankte för oss är:

* Att infria förväntningar
* Att ha långsiktiga relationer
* Att alltid sträva efter högsta kvalité

Vi samarbetar med leverantörer vars trappor håller mycket hög kvalité. Designen du vill ha skall också kombineras med stort yrkeskunnande.

Telefoni för företag

Nu när Telia har bestämt sig för att avveckla ISDN-växlarna som ett stort antal företag sitter på lämnas många undrande. Växeln fungerar ju bra och det finns egentligen ingen anledning att byta!
Telefoni i hallstahammar
ISDN i köping, surahammar och kungsör
ISDN i västerås
Telefoni i eskilstuna

Med vår enkla företagstelefoni behövs inte det heller. Ditt företag kan behålla den befintliga växeln med all befintlig funktionalitet och samtidigt halvera de fasta avgifterna. Vi kan leverera till följande orter.
Telefoni i enköping, bålsta, avesta och strängnäs
ISDN Bredband

Kraftindustrin

Vi är ett företag som jobbar med tillverkning, utveckling, försäljning av verktyg och redskap för kraftindustrin som till exempel arbetskorgar , personkorgar, kabelplogar, kabeltrumvagnar och kabeltrumlyftar.

Arbetskläder

Välkommen till den största butiken för arbetskläder i Stockholm. Vi har för Stockholms fräschaste och största yrkesbutik för arbetskläder, arbetskor och skyddsskor.
Vi har även mycket av modekläder från bl.a Levi´s, The north face, Sebago, Berkeley.

I butiken finns allt ifrån arbetsbyxor, t-shirts, skyddskor, arbetshandskar som du får med dig direkt, med eller utan logomärkning. Vi ombesörjer även transfertryck, brodyr eller just den speciella märkning du vill ha.

Bubbelplast i Stockholm

Den höga stötupptagande förmågan hos varje enskild kudde gör vår bubbelplast till ett överlägset förpackningsmaterial. Varje enskild kudde klarar ett tryck av mer än 1000N, beroende på valet av filmmaterial.

Godet får ett utomordentligt gott skydd mot stötar och hoptryckning. Det gäller också ömtåliga föremål där inget ytterligare packmaterial krävs.

En rad olika kuddstorlekar möjliggör en effektiv anpassning till kundens aktuella förpackningsbehov. Systemet fungerar för alla typer av transporter och försändelser - stora och små, tunga och lätta.

Användingsområden för vår bubbelplast
* Bilreservdelar
* Datorer
* Elektronik
* Alla typer av reservdelar
* Kommunikation
* Kosmetika
* Lampor / Armaturer
* Logistik
* Maskiner
* Möbler
* Motorcykelreservdelar
* Farmakologi
* Programvaror
* Underhållningselektronik
* Postorder